O nas

MALUKA Chocolat to smak płynący z serca

Maluka-chocolat-o-nasMALUKA Chocolat zrodziła się z pasji do czekolady i zamiłowania do wyśmienitego smaku. Kieruje nami pragnienie tworzenia wyjątkowych wyrobów, które dzięki najwyższej jakości oraz oryginalnym kompozycjom na długo pozostaną w pamięci każdego konesera.

 

 

Pasja i doświadczenie wyczuwalne jest w oferowanych produktach

Nasza pasja i wieloletnie doświadczenie potwierdza, że prawdziwe, doskonałe słodycze zawsze tworzone są ręcznie. Czekolady, trufle i praliny, które właśnie tak produkujemy są niepowtarzalne, a ich smak i kunszt wykonania przekonuje o naszym profesjonalizmie.

Najwyższej jakości czekolady, przyprawy i surowce naturalne bez konserwantów

Dzięki różnym kompozycjom owoców, bakalii i przypraw wydobywamy z czekolady to, co najlepsze. Produkcja wyrobów oparta jest o surowce naturalne i nie zawiera konserwantów.

Kliknij w link, aby przejść do oferty:

Gwarancja jakości

maluka_chocolat_o_nas_opakowaniaDla Was tworzymy czekoladowe trufle, praliny oraz tabliczki z bakaliami i owocami. Każdy, najmniejszy czekoladowy przysmak powstaje w naszej pracowni według sprawdzonych receptur. Nasze wyroby tworzone są ręcznie, co dodatkowo podnosi ich walory smakowe, ale równocześnie wymaga niezwykłej staranności. To dla Was dbamy o każdy detal, zaczynając od pomysłu, aż do końcowej dekoracji i opakowania. To dlatego, każda czekoladka ma własną historię.

Podczas produkcji wykorzystujemy jedynie najwyższej jakości czekolady deserowe, mleczne i białe. Fantazyjne smaki naszych wyrobów zapewniają nie tylko przemyślane kompozycje, ale także w pełni naturalne surowce najwyższej jakości. To one, a nie tylko my, sprawiają że nasze słodkości są tak wyjątkowe!

Przywiązanie do doskonałości pomaga nam tworzyć produkty o najwyższych walorach smakowych i wizualnych.

O profesjonalizm naszych wyrobów dbamy między innymi poprzez nieustanne doskonalenie się u najlepszych specjalistów w świecie czekolady. W arkana wiedzy o czekoladzie wtajemniczono nas podczas kursów w Ecole Chocolat (professional school of chocolate arts in Vancouver and San Fransisco). Kształciliśmy się również, między innymi, w Akademii Czekolady Callebaut, cały czas doskonaląc nasze umiejętności i podnosząc kwalifikacje. Każdego dnia dbamy o rozwój naszej pasji – wszystko po to, aby produkowane przez nas przysmaki zachwycały najbardziej wymagających amatorów czekolad i pralin.